massage

Hvorfor skal jeg gå til massage?

Hvorfor skal jeg gå til massage?

editorial

Der er rigtig mange gode grunde til med jævne mellemrum at få æltet kroppen igennem – og de handler ikke kun om selv forkælelse og wellness.

Massage har utroligt mange helsebringende egenskaber. Tilbringer du hver eneste dag mange timer på en kontorstol, sammensunken over et tastatur, belaster du faktisk din krop meget mere end du måske selv tror. Dine indre organer og indvolde presses sammen, så fordøjelsen hæmmes, og det samme gælder for dit blodomløb og kroppens generelle cirkulation. Affaldsstoffer ophobes og giver anledning til inflammation i såvel dit fordøjelses system som i dine muskler og i dit bindevæv. Du vil sandsynligvis opleve såvel ømhed og spændinger i musklerne som stivhed i leddene som følge heraf.

Alt dette kan du rette op på ved hjælp af en effektiv massage, som så at sige nulstiller kroppen. Og så vil du over tid opleve markante bedringer i disse tilstande.

Hvor kan jeg få massage i Korsør?

Bor du i Korsør eller omegn, er det en god idé at vælge en massør, som har klinik i nærheden. På den måde skal du ikke så langt når du skal have massage – og du har ikke så langt hjem når du skal hjem og hvile dig bagefter.

Hos Klinik Dam tilbydes massage i flere forskellige varianter, tilpasset netop dine og din krops behov. Når du vælger at lade en af de dygtige massører hos Klinik Dam massere din krop med jævne mellemrum, vil du tydeligt kunne mærke en stor forskel. Du vil opleve større mobilitet i dine led, mindre ømhed og stivhed i musklerne, og et øget overskud samt mere energi i hverdagen. Og så sover man helt fantastisk om natten efter en god massage hos Klinik Dam.

Du kan læse mere om Klinik Dam, og booke tid til massage, på klinikdam.dk