Gulvafslibning

De "nye" gulve gør en kæmpe forskel

image

Nye gulve er jo så meget sagt, så derfor har jeg også sat “nye” i anførselstegn i overskriften. For nye er de jo egentlig ikke. De er bare blevet sat i stand, så de ser nye ud. Og det er en investering, der gør en massiv forskel i hele huset. Med de ensartede gulve har vi nemlig skabt en rød tråd i indretningen, der ikke var her før, fordi gulvene i de forskellige værelser var sat i stand over en årrække – og behandlingen af dem må være valgt efter forgodtbefindende, for der var absolut ingen sammenhæng.

Sammenhæng er der til gengæld i dag, og det gør bare så meget for hele huset. Hvis du selv går og overvejer at få renoveret dine trægulve, så kan jeg kun sige: gør det! Det behøver ikke være vanvittigt dyrt, og i forhold til mange andre renoveringsudgifter så får du her en masse for dine penge.

GK Service løb med opgaven

Vi kontaktede tre forskellige gulvvirksomheder for at få et indtryk af prisniveauet, tidsrammen og den enkelte virksomheds engagement. Jeg ved ikke med dig, men for os er det bare virkelig vigtigt, at vi kan mærke, at de håndværkere der kommer her i huset, de brænder for deres arbejde.

Vi endte med at vælge GK Service til at renovere gulvene, og det gjorde vi er flere forskellige årsager: De var professionelle at snakke med, deres tilbud var skarpt og så var det let at aflæse, vi blev garanteret, at der ikke ville komme pludselige prisstigninger undervejs og vi fik en rigtig god sparring i forbindelse med valget af efterbehandling.

Vi har 130 kvadratmeter trægulv fordelt på to plan og allerede en uge efter, at vi havde talt med GK Service første gang, var vores gulve færdige. Pluspoint for deres fleksibilitet, effektivitet og professionalisme. De kan varmt anbefales, og du finder dem på gkservice.dk.

Et naturligt udtryk

Personligt er vi vilde med helt rå gulvplanker, så derfor ville vi gerne have et udtryk, der er var naturligt som muligt – og samtidig ville vi gerne have så lyse gulve som muligt. Efter at ha’ snakket frem og tilbage med gulvsliberen, stod valget på hvidpigmenteret mat lak eller hvid lud og sæbe. Førstnævnte ville give en meget slidstærk overflade, men også en ret glat overflade, fordi lakken nærmest lukker plankerne inde. Sidstnævnte ville give et lyst og mat udseende, hvor man stadig kunne mærke plankernes struktur – til gengæld ville det også kræve en del mere vedligeholdelse.

Vi endte med at vælge ludbehandlingen med efterfølgende sæbebehandling, og vi er helt vilde med resultatet. At det jævnligt skal efterbehandles med en ny omgang sæbe, må vi tage med, og nu hvor vi har en ordentlig spand hvidpigmenteret sæbe stående i skabet, så går det nok. Nogle gange vinder udseendet over funktionaliteten herhjemme.

Går du også med tankerne på en gulvafslibning eller afhøvling? Hvis du bor på Fyn eller Sjælland, så kan du bruge GK Service ligesom os, og så er der en rimelig chance for, at det ikke er så dyrt, som du går og forestiller dig.