Gulvafslibning

Få professionel hjælp til en gulvafslibning i Aars her

Få professionel hjælp til en gulvafslibning i Aars her

editorial

Hvis du er en de mange, der har installeret et smukt trægulv i din bolig,  er du sikkert opmærksom på at det kræver en smule vedligeholde at holde trægulvet flot og pænt. Selvom det er en gulvtype som er slidstærk og som kan holde i mange år, så er det ikke til at undgå, at der vil komme mærker, ridser og misfarvninger i trægulvet med årene.

Det kan komme af, hvis du spilder kaffe, vin eller karry på gulvet. Det kan også ske, hvis du taber noget tungt på gulvet eller flytter rundt på dine spisebordstole. Her har du som udgangspunkt to muligheder at vælge imellem, for at genopfriske dit gulv. Det kan være ved en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. 

En gulvafhøvling bliver typisk kun anvendt, hvis der skal udføres et større indgreb på dit trægulv. Det kan være, hvis du har en større revne eller efter en vandskade. Herudover vælger de fleste en professionel gulvafslibning, når trægulvets skal vedligeholdes og genopfriskes.

Ved en gulvafslibning kræver det at man minimum kan slibe 2 mm ned i trægulvet, for at sikre at alle mærker, ridser og misfarvninger kommer helt væk. Der skal derfor være nok trægulv at slibe af, så det stadig kan være bærende. 

Hvem kan hjælpe med en professionel gulvafslibning i Aars?

Det kan hurtigt blive en jungle at navigere rundt i, hvem du skal vælge til at slibe dine gulve. Her anbefaler vi, at du starter med at søge lokalt. Det vil oftest være billigere og giver dig en bedre mulighed, for at finde en gulvmand der er specialiseret til opgaven. Du kan med fordel forhøre dig rundt blandt venner, familie eller kollegaer inden du undersøger online. Her kan vi også hjælpe dig lidt på vej, da vi har undersøgt markedet i Aars og omegn. Her har vi fundet en pålidelig fagmand til gulvafslibning i Aars.