Gulvafslibning

Trænger dit gulv til nyt liv? Gulvafslibning og afhøvlning, udført til perfektion

Trænger dit gulv til nyt liv? Gulvafslibning og afhøvlning, udført til perfektion

editorial

Gulvafslibning – Naturligt smukke resultater, hver gang 

Trægulve kan give et smukt, elegant og velkommende udseende i ethvert hjem. Disse rå materialer fra naturen er tilmed stærke, holdbare og bæredygtige, men i takt med at årene går, har de brug for pleje og fornyelse. Vi specialiserer os i at behandle dine gulve og genskabe deres originale udseende og vi arbejder i alle dele af Danmark.

Man kan i princippet godt forsøge sig med at udføre en gulvafslibning eller afhøvlning selv, men uden den korrekte, tekniske viden og maskineri, vil dette unægteligt blive et kæmpe projekt, med et tvivlsomt udfald. Vi vil gerne være dit foretrukne gulvfirma og derfor ønsker vi at gøre processen nem og ligetil for dig. Derfor udfører vi ikke kun dit gulvarbejde, men tilbyder også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser. På den måde synkroniserer vi alt interiør i dit hjem, i én simpel proces. Dette sparer dig både tid og penge, ved at få ét samlet tilbud, på den komplette renovation. Den samtidige gennemgang af alt dit interiør, skaber ligevægt og balance i hjemmet og så du kan føle dig hjemme. 

Her en en oversigt over det services vi kan tilbyde, til at forvandle dine gulve:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Uanset hvilken behandling du ønsker til dit gulv, står vores erfarne og kompetente medarbejdere klar, til at levere det ønskede resultat. Vores mål  er din tilfredshed og vi forlader aldrig en opgave, før dette mål er nået. Derfor vil vi gerne præsentere dig vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før at du har haft muligheden for at tilse og godkende det færdige arbejde. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud og at få mere viden omkring tidsrammer og pris, på renovationen af dit hjem? Så kan du med fordel se mere på vores hjemmeside, hvor du også vil finde anmeldelser fra tilfredse kunder, landet over: https://gulvkanonen.dk/