Gulvafslibning

Få has på trægulvets skønhedspletter med en gulvafslibning

Få has på trægulvets skønhedspletter med en gulvafslibning

editorial

Skal boligen renoveres – og skal det virkelig gøre en forskel? Så bør du ikke nøjes med at få malet lofter, vægge og træværk i dine stuer og værelser. Du skal også inddrage dine trægulve i istandsættelses planerne. Er dine trægulve stadig ridsede, skrammede, nussede og falmede efter renoveringen vil det hele falde til jorden, og alt dit gode arbejde vil være til ingen nytte.

Kan mine gulve blive pæne igen?

Selv om du måske tror at al håb er ude for dine snuskede og triste trægulve bør du kontakte en dygtig gulvmand. Han vil hurtigt på baggrund af træværkets tilstand og beskaffenhed samt eventuelle skaders omfang kunne vurdere om dit trægulv trænger til en gulvafhøvling, eller om det kan nøjes med en gulvafslibning for at genvinde sin smukke og ensartede overflade.

I langt de fleste tilfælde vil gulvet kunne blive rigtig flot igen med en skånsom gulvafslibning. Er træværket gennemgående sundt, og gulvet intakt, er det næppe nødvendigt med den noget mere invasive gulvafhøvling. Afslibning af gulve kan give rigtig flotte resultater. Og med den rette efterbehandling vil gulvet kunne stråle om kap med dine nymalede vægge og paneler.

Kan jeg ikke bare selv forestå afslibning af gulve?

Selv om det godt kan lade sig gøre at leje en maskine til gulvafslibning i et byggemarked vil det altid anbefales at du allierer dig med en faglært gulvmand. På den måde slipper du for det hårde arbejde. Din gulvmand vil samtidig have de stærkeste forudsætninger for at nå frem til et lækkert og holdbart resultat i form af et smukt og ensartet trægulv som du kan have glæde af i mange år.

Uanset hvor i landet du bor kan din lokale afdeling af Gulvkanonen hjælpe dig med et skarpt tilbud på en professionelt udført gulvafslibning. Læs mere på Gulvkanonens hjemmeside Gulvkanonen.dk