Gulvafslibning

Når bøvlet er det hele værd!

image

Når man skal ha’ renoveret gulve, så kan jeg nu med sikkerhed sige, at det er nemmere, hvis man kun bor i ét plan! Det gør vi bare ikke… og det har været en ordentlig omgang at flytte møbler frem og tilbage mellem etagerne, så gulvfolkene kunne komme til. Men men men. Når det er sagt, så er resultatet af gulvafslibningen virkelig bøvlet værd. De trætte arme var glemt med det samme, vi så, hvor flot GulvKanonen havde renoveret vores gulve!

Trænger dine gulve til at blive sat i stand, men kan du ikke helt overskue det? Jeg kan kun sige: gør det! Det er en make over af hele hjemmet, og du vil elske dig selv for beslutningen. Også selvom det måske er en smule besværligt at flytte møblerne op og ned og frem og tilbage.

GulvKanonen skal ha’ æren

Vi har nu boet med de nyrenoverede gulve i et par uger, og vi nyder dem hver eneste dag – takket være gulvkanonen.dk. Deres gulvsliber har udført et helt fantastisk stykke arbejde, og jeg vil virkelig gerne anbefale dem, hvis du står over for en renovering.

Til at starte med kontaktede vi tre forskellige gulvvirksomheder, og vi fandt ud af, at der var en kæmpe forskel i måden de udarbejdede tilbud på. En spurgte kun til antal kvadratmeter og efterbehandlingsteknik, og han virkede nærmest ikke interesseret i at hjælpe os. Prisen slog han op i en prisliste, som han desuden fortalte os, at vi bare kunne finde på nettet. En anden var vældig flink, men når vi spurgte ind til forskellige former for efterbehandling og nogle af de steder i huset, hvor det er svært at komme til med store maskiner, så snakkede han lidt udenom. Vi fik det indtryk, at han ikke var uddannet inden for faget, og prisen var også ret lav, så måske er det rigtigt. Den sidste vi snakkede med var GulvKanonen, og de tilbød at komme ud i huset og se alle etager, så de kunne give et tilbud, hvor der var taget højde for alle detaljer. Samtidig fik vi rigtig god rådgivning i forhold til efterbehandling af gulvene og han forklarede os om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Selvom GulvKanonen ikke gav det absolut billigste tilbud, så valgte vi dem, fordi de gav en super god service – og prisen var stadig skarp.

Til de nysgerrige…

… som ikke har set vores gulve endnu, så kan jeg fortælle, at vi har gamle skibsplanker på alle tre etager. De var blevet nussede og kedelige at se på, og den tidligere ejer havde ikke slebet dem i de 20 år, han havde boet med dem. Nu har vi fået dem pudset helt ned, og GulvKanonen har givet dem en grundig sæbebehandling. Selvom sæbe ikke er den mest praktiske overfladebehandling af give plankerne, så synes vi alligevel, at udseendet var vigtigst – særligt nu hvor børnene alligevel ikke bor hjemme længere. Vi har fået af vide, at det skal have en ny sæbebehandling cirka en gang om måneden, og det mener vi nu nok, at vi kan klare.