Misbrugscenter

Slip afhængigheden - book et ophold på et misbrugscenter

Slip afhængigheden - book et ophold på et misbrugscenter

editorial

Er dit forbrug af alkohol, hårde stoffer eller måske læge ordineret medicin kommet ud af kontrol i et omfang, så du ikke længere føler, at du kan kontrollere det, er det på tide at overveje professionel behandling. Ikke blot for din egen skyld, men for hele din families og din nære omgangskreds’ skyld.

Det er nemlig ikke kun dig selv, der lider under din afhængighed og dit misbrug. Dine nærmeste er i højere grad, end du måske tror, påvirket af situationen. De mennesker, som elsker dig og ønsker det bedste for dig, har måske opgivet deres anstrengelser for at få dig til at vende om og komme tilbage på det rette spor. Selv dine nærmeste venner og din eventuelle kæreste eller ægtefælle vil ikke turde konfrontere dig, fordi du måske før har virket afvisende og truet med at forlade dem eller lukke dem ude af dit liv.

Derfor er det vigtigt at du – al den stund du selv er i stand til at tage en beslutning omkring dit liv – får den rette behandling og hjælp til at komme ud af dit misbrug. Og her kan et ophold på et misbrugscenter være en rigtig stor og uvurderlig hjælp.

Hvorfor skal jeg lade mig indskrive på et misbrugscenter?

Misbrugere, som er fast besluttet på at komme ud af afhængigheden og videre i et liv uden afhængigheds skabende stoffer eller aktiviteter, kan have stor glæde af et ophold med tilhørende misbrugsbehandling på et af landets mange misbrugscentre.

Ønsker du et ophold i trygge og sikre omgivelser, langt fra dit vante miljø med dettes farer og fristelser, er Behandlingscenter Stien et oplagt valg. Behandlingscenter Stien er beliggende i det naturskønne Sønderjylland, ikke langt fra Kolding. På Behandlingscenter Stien tilbydes misbrugsbehandling med afsæt i Minnesota kuren, under supervision af dygtige behandlere, terapeuter og sundhedsfagligt personale.

Få mere information på https://behandlingscenter-stien.dk